Zaprojektuj łazienkę Laufen

Oferta marki Laufen dostępna jest w bibliotece programu do projektowania Cad Decor.

W ofercie firmy znajduje się kompletne rozwiązania łazienkowe: ceramika sanitarna, meble, wanny, kabiny i ścianki natryskowe, baterie, akcesoria łazienkowe oraz seria produktów dla osób starszych i niepełnosprawnych. Produkty marki Laufen stanowią znakomite rozwiązanie zarówno dla Klientów indywidualnych, którzy cenią sobie oryginalną ceramikę łazienkową, jak również dla hoteli i innych miejsc użytku publicznego.

Stwarzając wizualizację projektu łazienki Laufen w specjalistycznym programie możesz zachęcić i przekonać swojego klienta do koncepcji.

Ponad 500 modeli w tym ok 60 nowości z kolekcji - Sonar, Val, KbyL oraz najnowsze meble i baterie.
Modele są  kompatybilne z programami Cad Decor PRO, CAD Decor i CAD Kuchnie.

Zobacz bogatą bibliotekę, a w niej najbardziej oryginalne modele!

Sonar - niesamowita  kolekcja, której delikatne opływowe kształty inspirowane są falami radiowymi. Ceramika, z której wykonane są umywalki to doceniana przez ekspertów SaphirKeramik. Jej zastosowanie pozwoliło na  uzyskanie cieńszych ścianek,  które pomimo swej lekkości są bardziej wytrzymałe w porównaniu z tradycyjnymi wyrobami ceramicznymi. Wykorzystując niezwykłe cechy SaphirKeramik, Patricia Urquiola stworzyła umywalki, które zachwycają subtelnymi liniami i starannością wykonania.

Val -  wyjątkową serię umywalek, która zawdzięcza innowacyjny charakter nowej formule ceramiki SaphirKeramik.
Seria Val zaprojektowana przez wybitnego projektanta Konstantina Grcica, obejmuje umywalki ścienne, umywalki nablatowe, tacki ceramiczne, meble łazienkowe z kolekcji Space oraz wannę- wykonaną z tworzywa mineralnego Sentec. Ponadto seria Val została jeszcze rozszerzona o miskę i bidet oraz pasujące do tego meble z serii Base.

W bazie znajdują się teraz ponadto nowe modele serii Kbyl oraz najnowsze meble i baterie.

Aktualna baza Cad Decor już dostępna! - Pobierz